اضافه کردن و استفاده از چند اکانت در اینستاگرام

1 126

اضافه کردن و استفاده از چند اکانت در اینستاگرام

اضافه کردن و استفاده از چند اکانت در اینستاگرام:

دلایل زیادی برای داشتن چندین اکانت (حساب کاربری) در اینستاگرام وجود دارد.

امکان دارد بخواهید اکانتی شخصی و اکانتی تجاری برای خود داشته باشید.

اگر شما بیش از یک اکانت اینستاگرام دارید هر بار که میخواهید از یکی خارج شوید وارد اکانت دیگر شوید باید اول Log Out کنید سپس با وارد کردن نام

کاربری و رمز عبور جدید وارد اکانت دیگر شوید.

اما دیگر لازم نیست هر بار این کار را انجام دهید,

فقط کافی است آموزش اضافه کردن اکانت در زیر را مشاهده نمایید:

 

مرحله ۱:

در صفحه برنامه خود روی گزینه اکانت (تصویر ۱) می زنیم,

سپس در صفحه پروفایل خود طبق تصویر ۲ روی علامت سه نقطه در بالا سمت راست می زنیم:

بعد از این, وارد صفحه تنطیمات می شویم.

اگر کامل به پایین صفحه بیاییم (تصویر ۳) گزینه Add Account را پیدا می کنیم و روی آن می زنیم:

مرحله ۲:

در این مرحله باید نام کاربری و رمز عبور اکانت دیگر مورد نظر خود را برای اضافه کردن وارد کنید (تصویر ۱):

به درستی نام کاربری و رمز عبور را وارد کرده و روی Log In بزنید (تصویر ۲).

 

[box]اگر اکانت دیگر ندارید برای آموزش ساخت اکانت اینستاگرام اینجاکلیک کنید.[/box]

پس از وارد شدن به اکانت دیگر فقط کافی است روی گزینه اکانت بروید (تصویر ۳):

مرحله آخر:

 در صفحه مورد نظر روی نام کاربری در بالا سمت چپ میزنیم (تصویر ۱).

می بینیم که دو اکانت داریم که با مستطیل سبز مشخص کرده ایم (تصویر ۲) – جلوی یکی از اکانت ها علامت تیک وجود دارد,

این یعنی ما اکنون در اکانت اولی هستیم و اگر خواستیم وارد دومی شویم فقط کافی روی آن بزنیم:

در ضمن گزینه Add Account نیز دیده می شود که می توانید طبق روال آموزش بالا در صورت تمایل روی آن یزنید و اکانتی دیگر نیز وارد کنید.

نکته: دوست عزیز اکنون شما با موفقیت اکانت جدید را وارد کرده اید,

اما اگر خواستید اکانت را حذف کنید یا خارج شوید فقط کافی است در صفحه اکانت خود روی علامت سه نقطه (در تصویر ۲ بالا که با فلش قرمز رسم کرده

ایم) بزنید و وارد تنظیمات شوید:

سپس طبق تصویر ۱ در زیر به پایین تنظیمات بیایید و روی هر کدام که خواستید یعنی …Log Out of mehdiw (خارج شدن از این اکانت) یا Log Out of

All Accounts (خارج شدن از کل اکانت های موجود) بزنید.

سپس از شما می پرسد می خواهید خارج شوید شما نیز گزینه Log Out را انتخاب کنید.

نکته: اگر تیک Remember my login info را بر ندارید برای بار بعدی که خواستید Log In کنید یا وارد شوید دیگر لازم نیست نام کاربری و رمز عبور

وارد کنید بلکه برنامه در خود ذخیره می کند,

و اگر تیک را برداشتید هر بار برای وارد شدن باید نام کاربری و رمز عبور را وارد کنید.

 بسیار ممنون از توجه شما عزیزان

 

 

 

شما همچنین ممکن است مانند بیشتر از نویسنده

1 نظر

  1. افی می گوید

    خیلی خوب بود مرسی از شما سایت جالبی دارید…

ترک یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.